Winpos Hospitality

Kassa- & Affärssystem för restauranger och kaféer i alla storlekar

POS-lösningen som växer med ditt företag

Oavsett om du har ett kafé eller en multinationell restaurangkedja, kommer Winpos Hospitality att anpassas till dina behov. Winpos Hospitality möjliggör centraliserad hantering och kontroll av hela din restaurangkedja eller kaféer.

Uppmärksamma din kunder

Behåll kundinformation i ditt system och förbättra kundservice genom att erbjuda riktade erbjudanden, bonusar och kampanjer till specifika kunder eller kundgrupper.

Övervaka din försäljning i realtid

Med Winpos Hospitality kan du övervaka din försäljning i realtid, var du än är. Allt visas i en tydlig grafisk vy.

Smart bordshantering

Winpos Hospitalitys lättanvända bordskartor och verktyg säkerställer smidig drift. Skicka beställningar direkt till köket och dela notor vid bordet.

Effektiv lagerhantering

Förenkla och snabba upp dina dagliga rutiner! Automatisk lagerhantering säkerställer att du alltid har rätt produkter i lager för att minimera slöseri och spara tid. Winpos Hospitality gör att du kan sortera dina produkter tydligt och automatisera dina beställningar.

Servitörsspecifik kontroll

Övervaka och optimera dina affärsaktiviteter genom att spåra servitörsspecifik försäljning varje dag, vecka och månad.

Mobila lösningar

En mobil POS-lösning gör att du kan ta emot beställningar vid bordet. Våra mobila lösningar fungerar också bra som självbetjäningsterminaler i VIP-rum och loger.

Onlinebeställningar och biljettförsäljning

Förenkla för dina kunder och öka din försäljning online. Winpos samarbetar med flera bokningssystem och nätbutiksleverantörer.

Behöver du hjälp att hitta det bästa
systemet för just din verksamhet

Kundrecensioner

Vad säger våra kunder?

Kitchen Display System.
öka kökseffektiviteten.

Interaktiv och realtids kommunikation mellan servicefronten och köket förenklar och påskyndar servicen.

Framgångshistorier inom Hospitality

Jungle Juice Bar

Den populära finländska juice- och smoothiekedjan Jungle Juice Bar har använt Winpos kassasystem i 5 års tid. Nyckeln till ett långt och fungerande samarbete är framför allt människorna.

P&O Ferries

Winpos samarbetar med P&O Ferries i projektet Ship of the Future, där företagets mål är att förnya konceptet för sjöfartsturismen och förbli en operatör i framkanten av den teknologiska utvecklingen. Winpos kassalösning består av flera beställningskanaler, såsom traditionella kassaterminaler, självbetjäningskiosker, mobilapplikationer och surfplattor som används för mobil försäljning.

Hotel Haaga

Hotel Haaga

På Hotel Haaga, beläget i utkanten av Helsingfors centralpark, togs Winpos kassasystem och självbetjäningskassor i bruk i början av året efter att Haaga-Helias studentluncher överfördes till Hotel Haaga.

Rolls

Rolls administrationschef Tommi Oksanen är nöjd med självbetjäningslösningen i Rolls Korpelankulma. Den lättanvända lösningen är ett snabbt sätt för kunden att beställa. Självbetjäningskassan minskar köerna och snabbar upp matens leveranstid.

Förstklassig kundtjänst

Winpos kundsupport står till ditt förfogande varje dag, 24 timmar om dygnet. Skicka en supportförfrågan på support.winpos.com eller via telefon eller e-post.

Beställning, delad nota
och betalning. Direkt vid bordet

Vi möjliggör snabbare hantering genom att låta kunder dela upp checkar och betala med vilken betalningsmetod de väljer när notan presenteras.

Winpos använder cookies för att tillhandahålla webbplatsfunktionalitet och förbättra din upplevelse. Genom att använda vår hemsida godkänner du detta. Läs mer på vår informationssäkerhetssida